بانوی کارگردان کرمانشاهی گفت: از مدت ها پیش پیگیر وضعیت سینما در کرمانشاه بودم که متاسفانه متوجه شدم که سینما ها در حال تغییر کاربری هستند و دیگر کسی به سینما نمی رود، اما خوشحالم که فیلم من باعث شد مردم کرمانشاه با این جمعیت انبوه به سینما کشیده شوند.
پوران درخشنده دوشنبه شب پس از اکران فیلم "هیس دخترها فریاد نمی زنند" در سینما آزادی کرمانشاه اظهار داشت: زمانی که از اجرای فیلم های جشنواره فیلم فجر در کرمانشاه مطلع شدم خوشحال شدم زیرا برای من اهمیت داشت که کرمانشاه در این زمینه قدمی به جلو گذاشته باشد.
کارگردان فیلم هیس دختر ها فریاد نمی زنند افزود: چند سال گذشته که در استان همدان جشنواره فیلم کودک برپا شد به این مسئله فکر می کردم که ای کاش کرمانشاه نیز مسئولانی داشته باشد که به این مسئله اهمیت بدهند، مگر فاصله همدان تا کرمانشاه چقدر است که نمی توانستیم هنرمندان را از آنجا به کرمانشاه بیاوریم.
این کارگردان کرمانشاهی تاکید کرد: از مدت ها پیش پیگیر وضعیت سینما در کرمانشاه بودم که متاسفانه متوجه شدم که سینماها در حال تغییر کاربری بودند و دیگر کسی به سینما نمی رود.
درخشنده تاکید کرد: اما زمانی که امروز وارد این سینما شدم و وضعیت فعلی را دیدم امیدوار شدم اما این شهر با توجه به جمعیت و استعداد آن نیاز به سینماهای بیشتری دارد.
پوران درخشنده گفت: از اینکه فیلم من در کرمانشاه نمایش داده شده است خوشحال شدم و بیشتر از آن این مسئله که مردم کرمانشاه در اینجا حضور دارند خوشحالم کرد.
کارگردان فیلم هیس دخترها فریاد نمی زنند در خصوص مراحل و چگونگی ساخت این فیلم گفت: اولین جرقه فیلم در 14 سال پیش زمانی که دختری از کردستان زندگی نامه خود را در دفتری نوشته بود و برای من فرستاد، زده شد اما من در آن زمان با توجه به شرایط اجتماع از ساخت فیلمی با همین مضمون منصرف شدم، مدت ها بعد دختری دیگر با همین سرگذشت به ملاقات من آمد که باز هم از ساخت فیلم منصرف شدم اما در نهایت زمانی که سرگذشت سومین نفری را که با من در همین خصوص ملاقات داشت شنیدم احساس مسئولیت پیدا کردم و فهمیدم که نمی توانم از این مسئله به راحتی بگذرم.
درخشنده افزود: از زمان آغاز تحقیقات تا زمانی که فیلم به طور کامل ساخته شد نزدیک به 3 سال طول کشید که سختی های فراوانی داشت زیرا ساخت فیلم هزینه بر بود، دریافت هزینه از افراد مختلف با مشکلاتی همراه بود زیرا ممکن بود که حامی مالی با طرح موضوع فیلمنامه در جامعه مخالف باشد که در نهایت با هزینه شخصی و با همکاری بنیاد سینمایی فارابی ساخت فیلم آغاز شد.
بانوی کارگردان کرمانشاهی با اشاره به اکران فیلم در جشنواره فجر گفت: از زمان آغاز اولین اکران استقبال مردم از فیلم بسیار خوب بود و جمعیتی که در سالن سینماها حضور داشت خود بر این مسئله تاکید می کرد.
درخشنده تصریح کرد: در بیشتر اکران های فیلم، در سالنهای سینما حضور داشتم و همراه مردم فیلم را تماشا می کردم زیرا برایم اهمیت داشت که عکس العمل مردم چگونه خواهد بود.
این کارگردان کرمانشاهی با اشاره به استقبال مردم از فیلم، تاکید کرد: فیلم استقبال خوبی داشت و اکثر کسانی که فیلم را تماشا کردند پس از اتمام فیلم به خاطر ساخت آن تشکر می کردند.
درخشنده گفت: ما در داوری جشنواره دیده نشدیم اما من بزرگترین رای را از مردم گرفتم زیرا برای مردم فیلم می سازم.
وی خاطرنشان کرد: اگر برای مردم فیلم نسازیم و حرف مردم را نزنیم می شود به راحتی فیلم ساخت، مثل بسیاری از فیلم هایی که در آن مثلث های عشقی وجود دارد که هیچ وقت من همچنین کاری را انجام نداده ام.
پوران درخشنده گفت: همیشه در مورد آدم هایی فیلم ساخته ام که در جامعه دیده نمی شوند و به آن ها توجهی نمی شود.
این کارگردان با گلایه از نامهربانی های صورت گرفته از سوی برخی از مسئولین در خصوص عدم حمایت از وی برای ساخت فیلم با موضوع کرمانشاه گفت: من در این زمینه درد و دل های زیادی دارم، با 3 استاندار در کرمانشاه برای ساخت فیلم با موضوع کرمانشاه صحبت کردم اما با وجود قول هایی که داده شد اتفاقی نیافتاد.
درخشنده افزود: با توجه به اینکه استان کرمانشاه محلی برای عبور کاروان های راه کربلا بود و از طرفی نیز جوانان کرمانشاهی با کمبود شغل مواجه بودند طرح ساخت یک فیلم با موضوع راه کربلا را دادم که با کمک آن بتوان این پتانسیل را معرفی کرد و به اقتصاد کرمانشاه کمک شود اما باز هم اتفاقی نیفتاد.
منبع: خبرگزاری مهر