دبیر بیستمین کنگره سالانه نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران، بیماری ام‌اس را شایعترین بیماری مغز و اعصاب در سنین جوانی دانست و گفت: حدود 60 هزار مبتلا به ام‌اس در کشور داریم.
 
دکتر منصوره تقاء با اشاره به برگزاری بیستمین کنگره سالانه نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران از تاریخ دهم تا سیزدهم اردیبهشت ماه امسال در محل هتل المپیک تهران، در معرفی شایعترین بیماریهای مغز و اعصاب گفت: اختلالات عروقی یا همان سکته‌های مغزی شایع‌ترین بیماری مغز و اعصاب هستند.
 
دکتر تقاء ادامه داد: سکته‌های مغزی بیشتر در افرادی که بیماری‌های زمینه‌ای نظیر فشار، قند و چربی خون بالا دارند و یا مبتلا به بیماری قلبی هستند، شیوع دارد.
 
تقاء تصریح کرد: البته ام‌اس شایعترین بیماری مغز و اعصاب در سنین جوانی است و حدود 60 هزار مبتلا در کشور داریم.
 
عضو هیئت مدیره انجمن علمی مغز و اعصاب ایران همچنین به شیوع بالای صرع در جامعه اشاره کرد و گفت: به طور میانگین در دنیا از هر 100 نفر یکی مبتلا به صرع است.
 
دبیر بیستمین کنگره سالانه نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران درباره جایگاه ایران در تشخیص و درمان بیماریهای مغز و اعصاب تاکید کرد: ایران در بین کشورهای منطقه جزو چند کشور اول هم در تشخیص و هم درمان بیماریهای مغز و اعصاب است.
 
تقاء افزود: در ارتباط با کشورهای توسعه یافته نیز از نظر علم و دانش پزشکان، درجه بسیار خوبی داریم. اما از نظر کارهای آزمایشگاهی به خصوص در قسمت نوروژنتیک هنوز خیلی توانمند نیستیم. البته نباید ناگفته بماند که پیشرفتهای خوبی طی چند سال اخیر در حوزه نوروژنتیک حاصل شده است.
 
این متخصص بیماریهای مغز و اعصاب همچنین با اشاره به اینکه بیماریهای دارای زمینه ارثی که تعداد زیادی از آنها در گروه اختلالات متابولیک قرار می گیرند، جای پیشرفت فراوانی دارند گفت: در این زمینه متخصصان زیادی نداریم و لازم است تحقیقات بیشتری در این حیطه انجام شود.
 
بیستمین کنگره نورولوژی و الکتروفیزیولوژی بالینی ایران از 10 تا 13 اردیبهشت 92 و با حضور متخصصان نورولوژی از سراسر کشور در هتل المپیک تهران برگزار می شود.
 
 
منبع: خبرگزاری مهر
دریافت کد : توجه : شما میتوانید با تغییر مقادیر width و height در کد فوق عرض و ارتفاع دلخواه خود را تنظیم کنید.
نظر شما :
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته : 3
تنها  | ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۲ مرداد
0
0
پاسخ
کمکم کنید حالم خوب نیست چرا ادم های کشور ما فقط نگران گران شدن گوشت نان برنج هستن نگران لیماران ما نبستن
captcha
مهدی  | ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۶ خرداد
0
0
پاسخ
سلام.من بیمار ام اس و 33 سال دارم.این بیماری چون قبلا ناشناخته بود و ازش می ترسدن. اما حالا با وجود داروهای مناسب، من حتی ماه ها یادم میره ام اس دارم.
captcha
ناشناس  | ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۸ ارديبهشت
0
0
پاسخ
باسلام.. منم یکی از بیمارهای ام اسی هستم 16 سالمه و حدود 13 سالم بود ک ام اس گرفتم اولش واقعا ترسیده بودم و خودمو باختهد بودم ولی الان با مطالعه ی بیشتر و کمک و روحیه خانوادم واقعا احساس میکنم ام اس بیماری خیلی ناجوری نیست همه ی درمانش ب نظرم دست خود آدمه ک ب خودش روحیه بده و خودشو کمک کنه گرچه منم بیشتر مواقع زود عصبانی میشدم ولی دارم خودم ب خودم کمک میکنم ک من باید خودم کاری کنم ک دارومو قطع کنن از روی اطلاعاتی ک خوندم بنظرم حدود80درصد درمان ام اس دست خود آدمه ایشالا منم خودم بتونم خودمو با روحیه دادن درمان کنم ...ب امید روزی ک تمام بیماران درمان بشن.
captcha
  • محل تبلیغ شما در پورتال مناظره و گفتگو
ام اس شایعترین بیماری مغز و اعصاب سنین جوانی | گفتگو با خانم دکتر تقاء
 
به نظر شما دولت یازدهم ودوازدهم چقدر در تحقق دولت الکترونیک موفق بوده است؟
بسیار زیاد
40%
 
تاحدودی
20%
 
بسیارکم
40%