عضو ائتلاف سه گانه اصولگرایان در پاسخ به سئوالی درباره نامه‌ سرداران سپاه به سید محمد خاتمی گفت: سال ۸۲ و در جریان اتفاقاتی که به مناسبت سالگرد ۱۸ تیر افتاد من فرمانده نیروی انتظامی بودم و باید بگویم در دولت اصلاحات رفتار بسیار بدتری با دانشجویان می‌شد. به طوری که در واقعه کوی دانشگاه در همین دولت اصلاحات و شورای امنیت ملی به نیروی انتظامی که من فرماندهی آن را برعهده داشتم، دستور برخورد، ورود به دانشگاه و خوابگاه‌ها و تیراندازی را به من دادند.
 
محمد باقر قالیباف شهردار تهران در جمع دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف حضور یافت.
 
 در ابتدای مراسم پرسش و پاسخ،دانشجویی از قالیباف درباره موضوع تکنوکراسی و تکنوکرات بودن او سوال کرد.
 
قالیباف در پاسخ به این سئوال گفت: گاهی اوقات با بعضی موضوعات لفاظی می‌شود. اساسا این حرف از زبان بنده زده نشده است. اینکه نقل شد قالیباف گفته من تکنوکرات هستم، اساسا صحت ندارد. وقتی لفاظی، بی‌تقوایی و بد اخلاقی در جامعه به وجود می‌آید، نتیجه‌اش این می‌شود. من در یک نشست تخصصی و علمی با عنوان سمینار بین المللی حوزه حمل و نقل که با حضور بیش از ۴۰ مهمان خارجی در برج میلاد برگزار شد و اساتید فوق لیسانس و دکترای مرتبط با موضوع در آن حضور داشتند توضیح دادم نقش فن‌آوری در حوزه ترافیک و حمل و نقل چگونه است. فیلم و نوار آن هم موجود است. از قضا در این نشست به صورت دقیق توضیح دادم که تکنوکراسی را به عنوان فن سالاری قبول داریم و معتقدیم فن سالاری بر بستر عقلانیت پیش می‌رود. من بار معنایی و تفاوت ماهوی استفاده از فناوری در حوزه عقلانیت را توضیح دادم. برخی عقلانیت را یک عقلانیت ابزاری می‌دانند و ما این را قبول نداریم. ما عقلانیت را به عنوان یک عقلانیت متصل به وحی که حجت باطنی است قبول داریم.
 
در ۱۸ سالگی جلوی تانک ایستادم
 
شهرد ار تهران تصریح کرد: کدام عقل سلیمی امروز می‌خواهد بگوید ما بحث فن سالاری، تجهیزات و امکانات را ندیده می‌گیریم. حداقل درک و برداشت بنده از اسلام اینست که آن زمانی که مقام معظم رهبری در ابتدای سال درباره تکنوکراسی اشاره کردند، منظور آن بخش فرهنگی و عقلانیت ابزاری بود. ایشان فرمودند وقتی ۱۵ سال قبل به مسئولان گفتم بروید و اقتصاد بدون نفت را مورد توجه قرار دهید، اما آن‌ها در آن روز تکنوکراسی را قبول داشتند و نتوانستند این توصیه را محقق کنند، چون از روحیه جهادی فاصله گرفته بود. ما معتقدیم نباید تکنوکراسی را در نظام اسلامی داشته باشیم، اما اینهایی که امروز شعار می‌دهند و می‌گویند ما تکنوکراسی را قبول نداریم‏، در عمل ببینید چه چیزی را به وجود آورده‌اند و وابستگی به نفت را بیشتر کرده‌اند.
 
قالیباف گفت: حالا همین افراد شعار عدالت و مخالفت با تکنوکراسی را می‌دهند.  قرار نیست لفاظی کنیم، بنده افتخارم اینست که یک رزمنده هستم و وقتی که جبهه رفتم با یک اسلحه (ام یک) در ۱۸ سالگی جلوی تانک ایستادم چگونه یک رزمنده که اینگونه جنگیده می‌تواند تکنوکرات باشد؟
 
 در ادامه برنامه دانشجوی دیگر پشت تریبون قرار گرفت و درباره رویکردها و هدفگذاری‌های فرهنگی در اندیشه قالیباف سوال پرسید.
 
 
قالیباف در پاسخ به این سئوال تصریح کرد: اینکه بخواهیم فرهنگ را به وزارت فرهنگ و ارشاد خلاصه کنیم و آن را به معنای میزان انتشار کتاب، صندلی سینما، حتی میزان گسترش کالبدی و کمی حوزه فرهنگ نگاه وی کنیم درست نیست. البته من این موارد را حداقل‌های فرهنگ می‌دانم. اساس فرهنگ باید به خروجی تربیت و رشد تعالی در انسان‌ها منجر شود. من بر این اعتقاد هستم و در برنامه‌های کلان فرهنگی خود نیز به این موضوع پرداخته‌ام که اساس فرهنگ در وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم است.
 
فرهنگ و آموزش عالی نباید درگیر بحث‌های پولی و مالی قرار باشند
 
ما باید متمرکز باشیم که از‌‌ همان دوران کودکی و آغاز کار، اساس کار فرهنگ و تربیت را با‌‌ همان جوهره دینی دنبال کنیم. ما از آموزه‌های مکتب اهل بیت و قرآن این را فهمیده‌ایم که وقتی خداوند روحش را بر انسان دمید، دو چیز را بر انسان اعطا کرده است؛ اول انسانیت و دوم آزادگی. امروز برخی افراد عنوان می‌کنند که می‌خواهیم آزادی را بیاوریم؛  باید دانست که آزادی را خداوند به هر انسانی داده و اگر آزادی را از انسان نگیرند لازم نیست به او بدهند. برای حفظ این دو موضوع، ما نیازمند به یک هدایت قدسی هستیم تا رشد و تعالی به وجود بیاید. بنده اساس کارم را مبتنی بر این موضوع در وزارت فرهنگ و آموزش عالی می‌دانم و هر شرایط اقتصادی هم که باشد، این دو محیط را که محور اصلی تربیت انسان هاست مورد توجه قرار می‌دهم و هرگز این دو نهاد را درگیر  بحث‌های پولی و مالی قرار نخواهم داد؛ بیش از آنکه به بقیه موضوعات توجه کنم حتما به این موضوع توجه خواهم داشت.
 
فعالیت‌های فرهنگی شهرداری
 
 
سوال دیگری که در این نشست مطرح شد‎، مربوط به کم و کیف فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی در شهرداری تهران بود.
 
 
شهردار تهران در این رابطه بیان داشت: حتما شهرداری تهران در جهت وظایف قانونی خود، وظیفه  ندارد که به صورت مبنایی به حوزه فرهنگ و مدیریت فرهنگی بپردازد. اگر شما به وظایف شهرداری در چارچوب قانون نگاه کنید شرح وظایف مشخص است. اولین برنامه‌ای که بعد از ۴ ماه و نیم در شهرداری مطرح کردم، گفتم یکی از رسالت‌های بنده اینست که تلاش کنم تا شهرداری را از سازمانی خدماتی به یک نهاد اجتماعی و فرهنگی تبدیل کنم. البته همه تلاشم این بود که در بخش کارهای خدماتی، عمرانی، حمل و نقلی بتوانم جوابگوی جامعه باشم.
 
چراکه وقتی می‌خواهم یک کار فرهنگی و اجتماعی انجام دهم، اگر زباله را جمع نکنم، خیابان را تمیز نکنم، در بحث کارهای عمرانی و حمل و نقل تلاش نکنم طبیعتا این کار اجتماعی و فرهنگی مفید نیست و عقلانی هم نیست. از این رو در بخش توسع کالبدی همه تلاش خودم را انجام دادم و مردم هم امروز می‌تواننند قضاوت کنند که شهرداری تهران در ۷ سال گذشته در حوزه کالبدی چه اقداماتی انجام داده است.
 
قالیباف افزود: البته مدعی نیستم کارهایی که انجام شده در شان مردم ما و کشور است اما به هر حال انچه در بضاعت بنده بوده را انجام داده‌ام.
 
 نیروی انسانی از نفت مهم‌تر است
 
قالیباف یادآور شد: از سوی دیگر، مگردر حوزه کارهای فرهنگی مسئولیت تربیت استاد با شهرداری بوده است؟ مگر مدرسه و دبیرستان و دانشگاه در اختیار من شهردار بوده است؟ با استفاده از امکانات خود در حوزه اجتماعی و فرهنگی سعی کردیم به مردم خدمت رسانی کنیم. در حوزه کاری من، وقتی به جنوب شهر نگاه می‌کنم می‌بینم بخشی از بچه‌های با استعداد و نخبه در جنوب شهر هستند؛ در یک خانه ۴۰ متری و ۵۰ متری چند بچه می‌خواهند درس بخوانند ولی مشکلات خودشان را دارند. با همین دیدگاه برای آنکه فرصت را برای این بچه‌ها به وجود بیاوریم ۷۰ کتابخانه تهران گسترش دادیم و امروز ۳۲۰ کتابخانه در تهران داریم. از این میزان حداقل ۶۰ کتابخانه به صورت شبانه روزی فرصت‌های مطالعاتی را برای قشر جوان و قشر محروم در حوزه جنوب شهر فراهم می‌کند.
 
قالیباف گفت: در حوزه علوم دینی، در منطقه ۱۲ که ۲۲۰ هزار نفر جمعیت دارد و از قدمت تاریخی برخوردار است، حدود ۱۸۰ مسجد داریم اما در منطقه ۵ که یک میلیون جمعیت دارد، تنها ۵۷ مسجد داریم. وظیفه من به عنوان شهردار این نیست که به تربیت روحانی بپردازم، اما باید یک مرکز اسلامی و فرهنگی در این مناطق درست کنم تا مردم با مشکل روبرو نباشند.
 
شهردار تهران تاکید کرد: امروز اساس افتخار من اینست که اگر حداقل ۶۰-۷۰ مسجد ساخته شده است، همه نیازهای مربوط به زمین‌ها و پروانه ساخت مساجد را در همه محلات شهر تهران تامین کرده‌ایم.  ما حتی برای اوغات فراغت جوانان و شهروندان هم برنامه داشتیم. به این منظور توسعه فضای سبز، پارک‌ها، سراهای محله، بحث مربوط به سینما، تئا‌تر و کارهای فرهنگی مساجد را دنبال کردیم. اگر مبنای شما بر اینست که من به عنوان شهردار تهران اساس کار فرهنگ کشور را به دست بگیرم، چنین اختیاری ندارم، اما شما به برگزاری نمایشگاه یاد یار مهربان توجه کنید؛ در این نمایشگاه هر سال به تمام دانشگاه‌ها و مدرسه‌های شهر تهران امتیاز خرید کتاب می‌دهیم. شما مشاهده کنید که در ۸ سال گذشته مدارس و کتابخانه‌های شهر تهران چقدر تقویت شدند و توسعه یافتند.
 
قالیباف ادامه داد: آیا در گذشته شهرداری‌ها چنین کارهایی را انجام می‌دادند؟ این رویکرد فرهنگی ما در شهرداری تهران است. از این رو در دولت آینده نیز مسئولیت حفظ منابع انسانی با ماست و برای ما انسان از نفت مهم‌تر است.
 
 
قالیباف و فتنه ٨٨
 
یکی دیگر از دانشجویان درباره موضوع تقلب و تخلف در انتخابات سال ۸۸ و حصر موسوی و کروبی سوال کرد.
 
 
قالیباف در این رابطه بیان داشت: بنده معتقدم در سال ۸۸ تخلف صورت گرفته ولی تقلب صورت نگرفته است. این موضوع روشن است. نباید به این موضوعات خیلی انتزاعی نگاه کنیم هیچکس نمی‌تواند بگوید در انتخابات تخلف صورت نمی‌گیرد. مهم این است که این تخلفات جزئی در موضوعات اصلی تاثیرگذار نباشد. دستگاه‌ها یکسری وظایف قبل از انتخابات دارند و باید بر اساس وظایف خود به ایفای نقش بپردازند.  این دانشجو در سوال خود عنوان کردند که حصر بنا به نظر رهبری صورت گرفته است، من این گفته را صحیح نمی‌دانم. به هرحال در کشور قانون وجود دارد و باید به قانون توجه داشته باشیم.
 
قالیباف خاطر نشان کرد:اساسا هیچ انسان و مسلمانی از اینکه کسی در زندان باشد لذت نمی‌برد، اما برای اداره جامعه نیز نمی‌توان تنها با رأفت و نصیحت کار کرد. در همه قواعد زندگی اینگونه است که هرکسی که قانون را رعایت نکرد حتما باید در برابر قانون پاسخ دهد. حصری که الان وجود دارد بدلیل مسائل امنیتی است که در آن مقطع در کشور پیش آمده و شورای عالی امنیت ملی طبق قانون چنین مصوبه‌ای دارد.  حالا من سوال می کنم، آیا واقعا نظام و شخص مقام معظم رهبری می‌توانستند نسبت به این موضوع کار بیشتری انجام دهند؟
 
 
رهبر انقلاب هر کاری امکان داشت کردند تا قضیه از طریق قانونی حل شود
 
بنده به سهم خودم بگویم، تا آنجایی که بنده مطلعم – که از موضوعات بی‌اطلاع هم نیستم- از‌‌ همان روز شنبه بعد از انتخابات بنده به همراه یکی از دوستان دیگر بنا به وظیفه‌ای که داشتیم خدمت این افراد رسیدیم. بنده خدمت آقای هاشمی، موسوی، خاتمی و سید حسن خمینی رسیدم و با آن‌ها صحبت کردم که شرایط و وضعیت اینگونه است و ما وظیفه داریم این موارد را بیان کنیم. به عنوان شخص مطلع می‌گویم هرکاری که امکان داشت در حل این موضوع انجام شود مقام معظم رهبری با نرمش و دست کشیدن به سر افراد انجام دادند. تا این مسئله در چارچوب قانون حل شود. در یک نمونه ایشان حتی با روسای ستادهای نامزدهای انتخابات صحبت کردند تا بصورت مستقیم حرف آن‌ها را بشنوند و آن‌ها نیز بی‌پرده مطالب خود را بیان کردند.
 
قالیباف ادامه داد: واقعیت آن است روشی که از سوی آن‌ها پیگیری شد، شاید بعدا در کنترل خود آن‌ها هم نبود. انصافا شخص مقام معظم رهبری از هیچ کاری برای حکمیت به منظور حل موضوع دریغ نکردند. اما آن‌ها نیز شرایطی را برای کشور و در خیابان‌های پیش آوردند که از کنترل خودشان خارج شده بود.
 
 
 ائتلاف شرکت تعاونی نیست
 
یکی دیگر از دانشجویان از دلیل ائتلاف قالیباف با آقایان حداد عادل و ولایتی پرسید.
 
قالیباف در این باره توضیح داد: حتما روش‌ها و نگاه‌هایی که بنده دارم با آقایان حداد و ولایتی متفاوت است و این موضوع بر کسی پوشیده نیست. از قضا عزیزی گفته بود اگر اختلاف در دیدگاه‌ها هست چرا با هم ائتلاف کردید؟ من عنوان می‌کنم ائتلاف برای فصل مشترک‌ها است چرا که اگر قرار بود اختلاف دیدگاهی وجود نداشته باشد، باید همه با هم یکی می‌شدیم.
 
 قالیباف یادآور شد:در مجموعه اردوگاه اصولگرایی توافق کردیم که بر اساس سه معیار مشروعیت، مقبولیت و کارآمدی کنار هم قرار بگیریم. افرادی بودند که بر اساس نظر سنجی‌ها کف آرای جامعه را در اختیار داشتند و حداقل ۸- ۹ درصد از رای جامعه داشتند.
 
عضو ائتلاف سه نفره افزود: در این میان آقای لاریجانی هم جزو کسانی بود که می‌توانست در این ساز و کار قرار گیرد اما آقای لاریجانی اصلا قصد حضور در انتخابات را نداشت.
 
قالیباف ادامه داد: هدف از مشروعیت این بود که شاخصه‌هایی که مقام معظم رهبری برای مدیریت دولت آینده تعیین می‌کنند را مشخص کنیم، مقبولیت نیز بر اساس نظرسنجی‌هایی است که انجام می‌شود. کارآمدی هم به این معنا است که کارنامه عملکرد افراد از گذشته تا امروز مد نظر باشد.
 
قالیباف گفت:با این اوصاف به ائتلاف رسیدیم تا حداقل مردم را از تعدد نجات دهیم و بتوانیم در رقابت درونی به نتیجه‌ای برسیم که یک نفر بیشتر بیرون نیاید. البته باید بر این نکته هم تاکید کنم، اینکه ما سه نفر با هم هستیم به این معنی نیست که یک نفر از ما به دو نفر دیگر تعهدی داشته باشد. اینجا شرکت تعاونی نیست و باید بر اساس ضوابط شایسته سالاری پیش برویم.
 
شهرداری و انتخابات مجلس
 
دانشجوی دیگري در خصوص دخالت خودرو‌های شهرداری در تبلیغات انتخابات مجلس سوال کرد.
 
قاليباف تصریح کرد: خواهش من این است که وقتی دانشجویان می‌خواهند موضوعاتي را مطرح کنند، یک بررسی اولیه نسبت به این موضوع داشته باشند، اینکه ماموران شهرداری از بودجه بیت‌المال پوستر‌های جبهه متحد را نصب کرده‌اند، درست نیست. وقتی سایت‌ها این موضوع را مطرح کردند، وزارت کشور به استانداری تهران دستور داد تا از شهرداری تهران شکایت کنند.یک مورد نزدیک خیابان آزادی بود که می‌گفتند ۲ سمت ماشین آرم شهرداری دارد، یک مورد نیز در خیابان دکتر شریعتی، پائین‌تر از میرداماد را نشان داده بودند. دادگاه به این موضوع رسیدگی کرد، اما چرا وقتی حرفی می‌زنند، نمی‌گویند نتیجه دادگاه چه شد؟
 
وی عنوان کرد: دادگاه از راهنمایی و رانندگی درخواست کرد تا تصاویر دوربین‌های ترافیکی که در شهر تهران است و عبور و مرور خودرو‌ها را کنترل می‌کند، در اختیار آنها قرار دهد. وقتی بازبینی انجام شد، مشاهده کردند که ماشین‌های شهرداری که بخشی از آنها در اختیار بخشی خصوصی است و به دلیل صرفه اقتصادی، به جمع‌آوری زباله‌های خشک مي‌پردازند، بعد از راهپیمایی، تمامی کاغذ‌های روی زمین را جمع كرده‌اند. متاسفانه در میان این کاغذ‌ها بخشی از آیات قرآنی، عکس‌ها، پوستر‌ها و بروشور‌ها وجود دارد.
 
 
قالیباف گفت: از دیگر سو برخی از تبلیغات در ایام انتخابات بر روی تیرهای چراغ برق نصب شده بود که آویزان کردن تبلیغات از تیر چراغ برق خلاف است. بنابراین وقتی نوار را بازبینی کردند، مشخص شد که مامور شهرداری از قضا تبلیغات جبهه متحد را از تیر‌های چراغ برق جمع می‌کرد. متعجبم که چطور برخی افراد این سخنان را بیان می‌کنند؟ اگر کسی سندی داشت در صورتی که حرف او واقعیت داشته باشد در شورای شهر یا قوه قضاییه به این موضوع رسیدگی می‌شود.
 
کجای این رفتار با مکتب اهل بیت، انقلاب و بسیج سازگاری دارد؟
 
پس از پاسخ قالیباف به اين سوال، دانشجوی سوال کننده بار دیگر پشت تریبون آمد و مدعی شد از این تبلیغات تصاویر دارد.
 
 
قاليباف خطاب به وی گفت: اگر شما صحبت قاضی و نتیجه دادگاه را قبول ندارید که هیچ و اگر مدرکی هم در این رابطه داشتید و تا امروز به قوه قضاییه و یا شورای شهر ارائه نکرده‌اید در حق شهر، شهروندان و خودتان ظلم کرده‌اید.
 
 
قالیباف تاکید کرد: هم اکنون در شورای شهر، اصولگرایان طرفدار دولت، مستقل‌ها و اصلاح طلبان حضور دارند. اگر شما هم اسنادی داشتید و به عنوان یک شهروند در اختیار دادگاه نگذاشتی، هم به خودت ظلم کردی و هم به شهرداری تهران. این وظیفه یک مسلمان در جامعه اسلامی است.
 
 
شهردار تهران بیان داشت: ما امروز حق نداریم از یک زندانی که محکوم شده است، هتک حرکت کنیم، اما یکی از مشکلات جامعه ما این است که امروز تحت عنوان دفاع از دین، به فردی که جرمش ثابت نشده تهمت می‌زنیم و یا بی‌دلیل افراد را متهم می‌کنیم. ‌ای کاش شما هم می‌گفتید که من یک خطا از شهرداری دیدم، به شهرداری مراجعه کردم و این خطا را به شما دادم و شما به آن ترتیب اثر ندادید. در این صورت دو دست من بالا بود و تسلیم می‌شدم. اما کجای این رفتار با مکتب اهل بیت، انقلاب و بسیج سازگاری دارد؟
 
 
ماجراي پس از انتخابات ۸۸
 
 
دانشجويي پرسيد كه چرا دیدگاه‌های شما نسبت به جریان انتخابات سال ۸۸ تغییر کرده؟ در یک مصاحبه گفته بودید کار صدا و سیما در انتشار تصاویر پاره کردن عکس حضرت امام(ره) اشتباه بوده است.
 
 
قاليباف در پاسخ گفت: دیدگاه‌های من تغییر نکرده است. حداقل از ۸ سال قبل مواضع من از مشخص بوده و در دسترس است. آنچه نظر مقام معظم رهبری بوده، من حجت می‌دانستم و به عنوان یک رزمنده همیشه این اساس کار بنده بوده است. در خصوص حرکتی که در مورد عکس آقا انجام شده بود، نه تنها مصاحبه کردم، بلكه یادداشتی هم نوشتم. من انتقاد نکردم، بلکه گفتم این خوب نیست که تلویزیون مرتب این موضوع را در بخش‌های مختلف پخش کند و مردم را نسبت به این موضوع جریحه‌دار کند، زیرا این رفتار را مناسب ندیدم و الان هم همین نظر را دارم.
 
 
قالیباف افزود:مواضع من نسبت به فتنه از ۴ تیر در همه رسانه‌ها هست و الان هم همین مواضع را دارم. در یک جایی برخی افراد غافل جسارتی انجام دادند که باید موضع‌گیری می‌کردیم، اما اینکه مدام دنبال یک موضوع را بگیریم، کار اشتباهی است. آقا هیچ جا نگفتند هتک حرمت کنید، فرمودند شفاف‌سازی توأم با آرام‌سازی انجام دهید. برخی شفاف‌سازی را از منظر منافع سیاسی خودشان دیدند و خواستند چهره‌ای انقلابی برای خودشان بسازند، اما به فکر آرام‌سازی فضا نبودند.
 
شهردار تهران یادآور شد: در سمیناری که درباره محیط زیست برگزار شد با یک روزنامه خارجی مصاحبه کردم و گفتم اولین بار است که در تهران آراء متفاوت با شهرهای دیگر به دست آمده و در گذشته این طور نبوده است. مردم تهران بیشتر به یک کاندیدا رأی دادند و احساس کردند بقیه کشور هم به او رای داده‌اند، اما بقیه کشور به او رأی نداده بودند. برخی در ۲۵ خرداد به خیابان‌ها آمدند، اما مردم تهران از آن‌ها حمایت نکردند. مردم ایران همیشه پای انقلاب بوده‌اند و خواهند بود. مردم در ۹ دی، ۲۲ بهمن و انتخابات‌ها نشان داده‌اند که همیشه پای انقلاب هستند و علیرغم تمام فشارهای اقتصادی و معیشتی، پایبندی خود را به نظام حفظ می‌کنند.
 
كاهش آثار تحريم‌ها
 
 
دانشجوي ديگري در خصوص برنامه‌ریزی قاليباف در کاهش آثار تحریم‌ها بر اقتصاد کشور سوال كرد.
 
 
قاليباف در این باره گفت: در حوزه اقتصادی برنامه تدوین شده‌ای دارم که هم‌اکنون نیز قابل دسترسی و مطالعه است. به اعتقاد من بحث تحریم ۲ بخش است؛ سیاست خارجی و دیپلماسی ما در حوزه سیاست خارجی، که بحث دیپلماسی مهم‌تر از سیاست خارجی است. بعضی نامزد‌ها می‌گویند در سیاست خارجی فلان کار را می‌کنیم. این وعده درستی نیست، زیرا تصمیم‌گیری سیاست خارجی بر عهده رئیس قوه مجریه نیست. بنا نیست با آمدن هر دولت سیاست خارجی تغییر کند. گاهی می‌بینید سیاست خارجی یک کشور نیم قرن تداوم پیدا می‌کند، اما آن بخشی که بر عهده دولت‌هاست، دیپلماسی خارجی است که می‌تواند در تحریم‌ها و تهدید‌ها بسیار تاثیرگذار باشد.
 
 
قالیباف افزود:ما در حوزه دیپلماسی دولت انتقاد داريم، نه سیاست خارجی. آنقدر که امروز از ضعف مدیریت آسیب می‌بینیم از تحریم لطمه‌ای ندیدیم. باز کردن ال‌سی‌ها، ارز، ریال، گرانی، تورم و... در تمام حوزه‌های اقتصادی تاثیرگذار بوده و تنها یکی از تاثیراتی که در حوزه شهرداری داشت، تاخیر ۱۲۰ روزه برای تکمیل پروژه عمرانی پل صدر بود که به خاطر عدم تامین ارز مورد نیاز به مشکل برخوردیم.
 
 
شهردار تهران ادامه داد:مشکل اقتصادی امروز کشور این است که نقدینگی را به ۷ برابر افزایش دادیم و امروز ۴۷۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی داریم. تورم هم به ۳ و نیم برابر افزایش پیدا کرده است. این بدان معناست که اگر بخواهیم کشور را از شرایط رکود خدماتی که بسیار خطرناک است بیرون بیاوریم باید دوباره نقدینگی اضافه کنیم که نتیجه آن می‌شود تورم و گرانی و.... وقتی مشکلات كشور در زمان فروش نفت با قیمت ۱۲ دلار همانند مشکلات زمانی است که نفت را ۱۲۰ دلار می‌فروشیم، ثابت می‌شود که مشکل ضعف مدیریتی است. زمانی که دانشمندان را از تصمیم‌گیری‌ها خارج و تکروی می‌کنیم، اقتصاد دچار چالش می‌شود.
 
 
قالیباف خاطر نشان کرد: به واسطه برنامه اقتصادی مدونی که طراحی کرده‌ام، ظرف مدت ۲ سال اقتصاد را به آرامش می‌رسانم. به این معنا که اقتصاد کشور کنترل‌پذیر خواهد شد. امروز اقتصاد ما قابل مدیریت و برنامه‌ریزی نیست، زیرا امروز که دلار ۳۵۰۰ تومان است نمی‌توانیم پیش‌بینی کنیم که قیمت آن دو ماه آینده چقدر خواهد بود و این یعنی بی‌ثباتی.
 
تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌ها
 
 
سوال یکی دیگر از دانشجویان مربوط به موضوع تفکیکی جنسیتی در دانشگاه‌ها می‌شد که قالیباف در این باره بیان داشت: در مورد تفکیک جنسیتی اگر بگوییم دانشگاه‌هایی همچون دانشگاه الزهرا (س) داشته باشیم که مختص خانم‌ها باشد، چه اشکالی دارد؟ اما اگر غرض این است که سر کلاس درس تفکیک جنسیتی انجام دهیم از نگاه‌های کوتاه مدت است و با این حرف‌ها به مقام دانشجو و دانشگاه توهین می‌کنیم. واقعیت آن است که ما باید در دوره مدرسه تا دانشگاه کار را به صورت منطقی دنبال کنیم.
 
نظرسنجی‌ها درست می‌گویند
 
یکی دیگر از دانشجویان درباره نتایج نظرسنجی‌های سال ۸۴ و میزان اطمینان او به صحت و سقم نظرسنجی‌هاب فعلی پرسید که قالیباف اظهار داشت: در سال ۸۴ نیز بنده روند نظرسنجی‌ها را دیدم و در آن زمان نیز نتایج نظرسنجی‌ها درست بود. اختلاف میان من و آقای احمدی‌نژاد در نظرسنجی‌های سال ۸۴ متعلق به اسفند و فرودین سال ۸۳ بود، اما در ادامه نظرسنجی‌ها و در اواخر فروردین و اردیبهشت سال ۸۴ آقای احمدی‌نژاد در حال رشد در نظرسنجی‌ها بود. البته در انتخابات سال ۸۴ رقابت بسیار نزدیک بود و نفرات اول تا پنجم هر کدام بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار رای اختلاف داشتند. نظرسنجی‌ها نیز دقیقا همین موضوع را تایید می‌کند.
 
 
فعالیت‌های اجتماعی بانوان
 
دانشجویی در ادامه مراسم پشت تریبون رفت و درباره حضور بانوان راننده در سامانه اتوبوس‌های تندرو پرسید.
 
قالیباف در این خصوص گفت: بانوانی که در جامعه هستند باید امکان شغل داشته باشند، در همین زمینه شما به راننده‌های زن بی‌آر تی اشاره می‌کنید اما در شهرداری بانوانی هستند که در تاکسی بانوان فعالیت می‌کنند و شاهد هستید که چه حجم بالایی از سرویس دهی را انجام می‌دهند.  در زمانی که من فرمانده ناجا بودم، یک روز در مفاسد اجتماعی با خانمی برخورد کردم. زمانی که او صحبت می‌کرد به من گفت: «من در یک روز دو هزار دکمه می‌دوزم و به ازای هر دکمه ۱۱ قران به من می‌دهند؛ با این درآمد باید با دو بچه یتیم در شهر تهران چگونه زندگی خود را اداره کنم. آیا واقعا می‌توان با این وضعیت زندگی را اداره کرد؟»  از آن طرف شما مفاسد اجتماعی را هم می‌بینید.
 
 
جامعه باید با نشاط باشد
 
 
یکی دیگر از سوالات این برنامه، به موضوع میزان نشاط و سرور در جامعه ارتباط داشت.
 
 
قالیباف ادامه داد: یکی از مشکلات جامعه آن است که نشاط و سرور وجود ندارد.  در همین دیدار اخیر مقام معظم رهبری با جمعی از مداحان شاهد بودیم که رهبر انقلاب تاکید کردند در روزهای جشن و سرور، فضای شاد ایجاد کنید. واقعیت آن است که نشاط و شادابی امری ضروی است و از نظر روانی نیز نیاز جامعه است.
 
 
عضو ائتلاف پیشرفت گفت: بنده به عنوان یک رزمنده باید تلاش کنم تا در این مراسم‌ها گناه اتفاق نیفتد. وقتی در تابستان ۳۲۰ مراسم در یک شب برگزار می‌کنیم، حتی اگر یک درصد خطا در آن وجود دارد، نباید سیاه نمایی کرد. البته من معتقدم همین خطا هم نباید وجود داشته باشد. شما ببینید اوقات فراغت جوانان چگونه غنی شده است چرا که ما با رویکرد خانواده محوری به سراغ غنی سازی اوقات فراغت جوانان رفتیم.
 
 
انتقاد از بداخلاقی‌ها
 
فرد دیگری درباره فعالیت‌های اقتصادی قالیباف سوال کرد.
 
قالیباف گفت: من در همین شهر، پیش همین مردم زندگی می‌کنم و درد مردم را احساس می‌کنم. گاهی اوقات بد اخلاقی‌هایی صورت می‌گیرد و دروغ‌هایی را می‌شنویم که متحیر می‌شویم. می‌گویند فلانی سرمایه دار است. من قبلا هم گفته‌ام که به عنوان یک شهروند از مال دنیا تنها یک خانه و یک ماشین دارم. از اول زندگی تا به امروز هیچ فعالیت اقتصادی مباح شخصی هم انجام نداده‌ام.
 
 
قالیباف تاکید کرد: ممکن است برخی فعالیت اقتصادی داشته باشند و فعالیت اقتصادی آن‌ها مباح هم باشد، اما من حتی فعالیت اقتصادی مباح هم انجام نداده‌ام. بنده با خدای خودم عهد کردم که چنین کاری نکنم مگر من از چه خانواده‌ای آمدم؟ پدر من در مشهد یک زندگی در حد متوسط داشت و از سوم دبستان، اگر خودم درآمد نداشتم امکان ادامه تحصیل برای من وجود نداشت. در مدرسه و دانشگاه من کار می‌ کردم و درس می‌خواندم. البته تنها درد جامعه را فهمیدن مهم نیست بلکه باید کاری کنیم که اشکالات در جامعه برطرف شود.
 
شهردار تهران گفت: دوستان به کارنامه بنده در ۳۰ سال گذشته نگاه کنند و به کارنامه بقیه نیز نگاه کنند. بنده معتقدم که نامزد‌های آینده باید برنامه، کارنامه و تیم مشخص داشته باشند تا پس از اینکه بر سر کار آمدند، نگوییم کارنامه‌ات چیست، چه برنامه‌ای داریم و با چه افرادی می‌خواهی این برنامه را پیاده سازی کنی؟
 
 
 انتخاب مديران شهرداري
 
دانشجويي درباره انتخاب همکاران خود در شهرداری تهران سوأل كرد که قاليباف گفت: یک روز می‌گفتند تنها مشهدی‌ها را به شهرداری می‌آورید. من هم در پاسخ گفتم شهرداران مناطق از مهم‌ترین نقاط اجرایی در شهرداری هستند. شما بگویید از میان شهرداران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران، کدام یک مشهدی هستند؟ درست است که برخی در نیروی انتظامی با من بودند و الان در شهرداری با ما همکاری می‌کنند. حتی برخی دوستانی هستند که از پشت میز مدرسه و دانشگاه، با همدیگر به جبهه‌ها رفتیم و امروز هم با هم هستیم. ولی اولا نگاه کنید که این افراد چند نفرند؟
 
 
قالیباف افزود: دوم آنکه آیا این افراد در محیط کاری خود مدرک تحصیلی ندارند؟ مدیریت درستی انجام نداده‌اند؟ کارآمدی ندارند و یا به شایسته سالاری توجهی نداشتند؟ در شهرداری تهران برخی افراد ظرفیت رشد داشته و بنده نیز بستر رشد را برای آنها فراهم کرده‌ام. من در شهرداری تهران ۶ معاون دارم و 3 نفر از آنها کسانی هستند که تا پیش از حضور در شهرداری، به هیچ عنوان حتی یک بار هم آنها را ندیده بودم. حتی گاهی از جهت گرایش سیاسی با من همراه نبودند، اما در شهرداری تهران دیدیم که فعالیت کردند و نیروهای قابل و توانمندی هم هستند. بنابراین امروز سه نفر از شش معاون من نیروهای جوانی هستند که هم دارای تخصص هستند و هم اینکه پیش از شهرداری، من حتی یک بار هم آن‌ها را ملاقات نکرده بودم.
 
شهردار تهران اظهار داشت: در مدیریت عزل و نصب‌ها در شهرداری تهران ۲ موضوع را مد نظر داریم، اول آنکه فردی که می‌آید متدین و انقلابی باشد و دوم آنکه نیرویی مدیر و با عرضه به حساب بيايد. وقتی به بدنه و مدیران شهرداری نگاه و بررسي كنيم تا ببینيم چه نیروهایی با چه سطح تخصصی در شهرداری فعالیت دارند، بر اساس آمار متوجه خواهيم شد كه آذری‌ها بیشتری سهم را دارند و لر‌ها، مازندرانی‌ها و خود تهرانی‌ها در رده‌های بعدی هستند. جالب آن است که خراسانی‌ها رتبه ششم را دارند.
 
 
سياست ورزي يا سياست بازي
 
دانشجويي از قاليباف پرسيد چه تضمینی وجود دارد که اگر رئیس جمهور شدید، سیاست‌ورزی انجام دهید که قاليباف بیان داشت: بنده یکی از تلاش‌هایی که در زندگی‌ام کردم، این است که رفتار دوگانه نداشته باشم. ممکن است در ظاهر خیلی حرف‌ها را بزنند، برخی عنوان می‌کنند که قالیباف در جناح چپ است و برخی می‌گویند در جناح راست است. بنده در جبهه بودم و به آن افتخار هم می‌کنم، و یا در سپاه بودم و به سپاهی‌گری خود نیز افتخار می‌کنم، اما همواره سعی کردم طرفداری از حق را انجام دهم. به هر حال بنده هم پشت میز درس و بحث بودم و آن روز متن در میدان دفاع بود. به همین منظور می‌گویم همیشه باید در متن باشیم. از من سوال می‌کنند سیاست‌ورزی را در کجا یاد گرفته‌اید؟
 
 
قالیباف تصریح کرد: ما سیاست را به عنوان عقل و تدبیر و خرد می‌شناسیم، نه به معنای سیاست‌بازی و سیاسی‌کاری. سیاست را ۳ نوع می‌توان تعبیر کرد؛ یک نوع سیاست به معنای مکر و حیله که اکثر سیاست‌مداران در دنیا این گونه هستند و کار خود را با مکر و حیله دنبال می‌کنند. یک گروه دیگر که در کشور ما نیز وجود دارد و برای تداوم قدرت خود حزب ایجاد می‌کنند و کار آن‌ها در واقع کاسه دادن و قدح گرفتن است. یک نوع دیگر به معنای فدا شدن، پای حق ایستادن و با تأسی از فرهنگ عاشورا عمل کردن است. من به عنوان یک انقلابی و بچه رزمنده سعی کرده‌ام که از این منظر به سیاست نگاه کنم. آن روزی که احساس کردم حق یک چیزی است، حق را بیان کرده‌ام.
 
 
نامه سرداران سپاه به سید محمد خاتمی
 
 
یکی از دانشجویان در رابطه با امضا کردن نامه سرداران سپاه به سیدمحمد خاتمی در زمان ریاست جمهوری‌اش پرسید.
 
 
شهردار تهران در این باره گفت: خود آقای خاتمی می‌دانند. پس از نامه‌ای که سال ۷۸ نوشته شده و بنده هم امضا کردم، چند نفر با آقای خاتمی صحبت کردیم.  ایشان فرمود فلانی! شما این نامه را نوشته‌اید و اگر احساس من این باشد که شما از این بحث راضی نباشید، من برای آخرت خودم احساس نگرانی می‌کنم. البته خود آقای خاتمی نیز از آن شرایط راضی نبود و بخشی اطرافیان ایشان بودند که نقش آفرینی می‌کردند.
 
قالیباف اظهار کرد: بنده با همین نگاه به نیروی انتظامی آمدم و ایشان رئیس جمهور بودند، شما ببینید تعامل نیروی انتظامی با دولت چگونه بود؟ بنده رئیس پلیس بودم؛ حوادث سال پیش از تیر سال ۷۸ در خوابگاه طرشت را به یاد بیاورید و مشاهده کنید که وقتی بنده فرمانده نیروی انتظامی بودم، رفتار من با دانشجویان و دانشگاه چگونه بود. اولین بار که به عنوان نیروی انتظامی به سراغ برخی اساتید رفتم، می‌گفتند در دانشگاه نیایید تا با ما صحبت کنید؛ ما هم به ناجا نمی‌آییم.
 
ماشین پلیس را با بلندگو به دانشجویان دادم
 
 قالیباف ادامه داد: من با دوستان دانشگاه یک روز صبح تا بعد از ظهر در هتل لاله جلسه گذاشتم که بتوانیم این فضا را به هم نزدیک کنیم. من رویکرد جامعه محوری را به جای رویکرد تهدید محوری اساس کار خود قرار دادم. اما در مقابل دانشجو هم نباید خلاف قانون عمل کند. با این وجود دانشجو باید حرفش را بزند. شما در دانشگاه تربیت مدرس دیدید که وقتی دانشجویان می‌خواستند حرف خود را بیان کنند، بنده ماشین پلیس را با بلندگو با آن‌ها دادم تا حرفشان را بیان کنند.
 
در ادامه، دانشجوی دیگری مجددا از وی در رابطه با نامه‌ای که سرداران سپاه به سید محمد خاتمی نوشته بودند سوال کرد و از قالیباف خواست در رابطه با بکارگیری سردار رجب‌زاده در سازمان مدیریت بحران شهرداری با توجه به اتهامات وی در دادگاه کهریزک پاسخ گوید.
 
 
قالیباف در پاسخ گفت: در سال ۷۸ به آقای خاتمی نامه‌ای نوشته شد که در کمال احترام و ادب نگاشته شده بود و به صورت حضوری هم با وی دیدار داشتم.  البته آن زمان من در نیروی انتظامی نبودم اما سال ۸۲ و در جریان اتفاقاتی که به مناسبت سالگرد ۱۸ تیر افتاد من  فرمانده نیروی انتظامی بودم و باید بگویم در دولت اصلاحات رفتار بسیار بدتری با دانشجویان می‌شد. به طوری که در واقعه کوی دانشگاه در همین دولت اصلاحات و شورای امنیت ملی به نیروی انتظامی که من فرماندهی آن را برعهده داشتم، دستور برخورد، ورود به دانشگاه و خوابگاه‌ها و تیراندازی را به من دادند.
 
 
وی اظهار داشت: علیرغم تاکیدی که بر این مجوز به من داده بودند، اما من به شخصه این دستور را نپذیرفتم و به صورت حضوری با سردار طلایی به کوی دانشگاه رفتم و رو در رو با دانشجویان معترض به گفتگو پرداختم. این در حالیست که دانشجویان وقتی رئیس دانشگاه با سردار طلایی گفتگو می‌کرد، معترض بودند. با این حال پای حمله‌ای که به دانشگاه طرشت شد ایستادم، اما گله‌مندی خود از دانشجویان را در مسجد کوی مستقیما با خود دانشجویان مطرح کردم و پذیرفتند.
 
 
قالیباف عنوان داشت: رجب‌زاده یکی از رزمندگان دفاع مقدس است که در نیروی انتظامی نیز یکی از خدمتگذاران مردم بود. او در پروندهٔ کهریزک یکی از اولین افرادی بود که در دادگاه تبرئه شد، زیرا هیچ اتهامی متوجه وی نبود. هم اکنون نیز بنابر تخصص آکادمیک خود که در حوزه بحران‌های طبیعی است فعالیت می‌کند.
 
شایعه‌ای درباره فرزند قالیباف
 
دانشجوی دیگری در رابطه با اینکه فرزندش مدتی در یکی از دفا‌تر پلیس به اضافه ۱۰ مسئولیت داشته از وی توضیح خواست.
 
قالیباف گفت: وقتی که استفاده از خدمات فناوری را در شهرداری تهران و نیروی انتظامی شروع کردیم، این امکان به ما داده شد تا با استفاده از این خدمات به مردم خدمت رسانی کنیم و این یکی از افتخارات ماست. در حوزه فناوری نیز دانشگاه صنعتی شریف همیشه با ما همراهی کرده است. در ابتدای کار ۱۴ دفتر را به صورت نمونه در مالکیت نیروی انتظامی راه اندازی کردیم و برای این کار ۱۴-۱۵ نفر از بچه‌ها را گذاشتیم تا این کار را دنبال کنند. در آن زمان مالکیت، محل و درآمد برای نیروی انتظامی بود و تعدادی از افراد این دفا‌تر را اداره می‌کردند که پسر بنده هم آنجا بود. پسر بنده هیچ امکان مالی ازآنجا نبرده است.
 
قالیباف ادامه داد: به محض اینکه واگذاری این دفا‌تر قطعی شد، نه تنها خانواده بنده بلکه هیچ یک از بستگان بنده نیز به هیچ عنوان این دفا‌تر را دریافت نکردند. برای دفا‌تر خدمات شهر نیز اگر در سایت شهرداری تهران مراجعه کنید، بالای ۲ هزار نفر ثبت نام کرده‌اند و آئین نامه‌ها و ضوابط برای واگذاری این دفا‌تر نیز کاملا روشن است.
 
 
اسناد ویکی‌لیکس
 
 
یکی از دانشجویان سوال کرد اسنادی در ویکی‌لیکس منتشر شده مبنی بر صحبت‌هایی که در سفر به ژاپن درباره وضعیت داخلی کشور عنوان کرده‌اید که قالیباف در پاسخ گفت: در ژاپن کنفرانس مطبوعاتی با حضور خبرگزاری‌ها و روزنامه‌های مختلف برگزار شد و در این نشست ۷۰ خبرنگار حضور داشتند. همچنین در این سفر بنده با وزیر امور خارجه و شهردار توکیو دیدار و ملاقات کردم. حرف‌هایی که آنجا زده شد در واقع حرف‌هایی بود که من در اتاق کنفرانس با خبرنگاران زدم و در‌‌ همان زمان نیز رسانه‌ها بلافاصله این حرف‌های من را منتشر کردند؛ بنابر این چیزی محرمانه‌ای در این زمینه وجود ندارد که ویکی لیکس آن را افشا کرده باشد.
 
دلیل فعالیت همسر قالیباف در شهرداری
 
 
دانشجویی دیگری از قالیباف علت انتصاب همسر خود به عنوان مشاور امور بانوان در شهرداری تهران را پرسید.
 
قالیباف گفت: خانم بنده به هیچ عنوان تا کنون نه از شهرداری تهران حقوق گرفته، نه از امکان خاصی استفاده کرده و نه حتی بیمه شهرداری شده است. ایشان به خاطر رشته تخصصی، کارهایی اجتماعی و کمک‌هایی که تا کنون در بخش اقشار ضعیف اجتماعی و در بحث زنان سرپرست خانوار و زنان زندانی دارد در شهرداری مشغول به فعالیت هست.
 
قالیباف اضافه کرد: به عنوان نمونه در زندان زنان اقدامات تربیتی و بازپروری که توسط این گروه انجام شد مجموعه ان جا را از جهت تربیتی و اخلاقی به یک زندان نمونه تبدیل کرد. تا پیش از این بیش از ۸۰ درصد از خانم‌هایی که در زندان بودند و از زندان آزاد می‌شدند، مجددا مرتکب جرم می‌شدند. اما کاری که ۵ – ۶ سال گذشته در حوزه روان‌شناسی انجام شده است تاثیرات بسیاری داشته است. در این زمینه از اساتید روان‌شناسی دانشگاه، پزشکان و متخصصان در قالب طرح نذرفرهنگی استفاده شده است، تا جایی که امروز بالغ بر ۷۰ درصد از زنان زندانی مجددا به زندان باز نمی‌گردند.
 
 
هدفمندی یارانه‌ها
 
چه برنامه‌ای برای هدفمندی یارانه ها دارید؟ این سوالی بود که یکی دیگر از دانشجویان مطرح کرد.
 
قالیباف تاکید کرد: یارانه‌هایی که هم اکنون در جامعه مطرح است، یک قانون است. در این زمینه قانونی تصویب شده است که یک قانون درست و خوبی است اما این قانون باید به صورت کامل اجرا شود. امروز مهم‌ترین درد کشور قانون شکنی است. در این قانون پرداخت یارانه مستقیم به افراد وجود دارد اما در‌‌ همان قانون نیز بخشی از یارانه‌ها برای تولید، صنعت و حمل و نقل اختصاص داده شده است اما هیچ کدام از این موارد پرداخت نمی‌شود. ما حتما قانون را به صورت درست و اساسی اجرا خواهیم کرد.
 
 
توجه به برنامه پنج ساله
 
آخرین سوالی که از قالیباف پرسیده شده، درباره برنامه‌های مختلف او در حوزه های اجرایی بود.
 
قالیباف گفت: برنامه‌هایی که تنظیم شده، حتما با نگاه به سند‌های بالادستی، برنامه چشم انداز و برنامه پنجم توسعه بوده است. در این زمینه برنامه‌های دوم، سوم و چهارم را نیز به صورت کامل مطالعه کرده‌ایم و سپس نسبت به تنظیم این برنامه اقدام کردیم. حتی در زمان حضور ما در شهرداری تهران نیز به همت همکاران خود، یک برنامه سه ساله و یک برنامه پنج ساله تنظیم کردیم.
 
امروز برنامه پنج ساله بدون هیچ انحرافی تمام شده و حتی یک درصد انحراف هم نداشتیم. بنده مصمم هستم کار را به این صورت دنبال کنم. در برنامه ما برای اداره کشور نیز اسناد فرادستی و امکان اجرایی آن مد نظر قرار گرفته است. باید توجه داشت که در مجموعه قوه مجریه ترکیبی از کارهای ستادی و عملیاتی، توامان با هم وجود دارد. در این زمینه مصمم هستم تا در زمینه اصلاح نظام اجرایی گام برداشته و نسبت به تفکیک کارهای محلی و ملی و تفکیک امور تصدی‌گری و تولی‌گری اقدام کنم. در این زمینه ورود دانشگاه به متن تصمیم سازی‌ها و تصمیم گیری‌ها از سیاست‌های قطعی ماست و باید از تمامی ظرفیت‌ها استفاده شود.
 
 
منبع: پایگاه افسران جنگ نرم

 

دریافت کد : توجه : شما میتوانید با تغییر مقادیر width و height در کد فوق عرض و ارتفاع دلخواه خود را تنظیم کنید.
نظر شما :
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته : 55
علی  | ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۲ خرداد
1
1
پاسخ
زنده با قالیباف من به ایشئن رای خواهم داد
captcha
جوابه محمد گودینی  | ۱۳۹۲ جمعه ۲۷ ارديبهشت
2
0
پاسخ
جناب اقای محمد گودینی شما که افاضه فضل نموده اید جای بسی تشکر است شما از تیپ و قیاقه کاندیداتوری اقای قالیباف برای تصدی ریاست جمهوری خوشتان امده مگر با تیپ و قیافه میتوان کشور را مدیریت کرد پس مانکن ها و خواننده های معروف و ورزشکاران بدنساز و یا بسکتبالیست ها و والیبالیها و قویترین مردان که خیلی خوشتیپ تر هستند نظرتون چیه در این خصوص ؟ کاندید بشن و یا نشن به خدا من هم خوشتیپ هستم و هیکلی با چشمان ابی به من رای میدی اگه قول بدی کاندید میشم میبوسمت عزیزم از نظریات خوشکلتون که در کردید/نکنه تلفنی هم بهش گفتی که نظر دادی پس با هم هدیه رو نصف میکنیم
captcha
پاسخها
رضا  | ۱۳۹۲ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
عجب جواب باحالي به طرف دادي
ناشناس  | ۱۳۹۲ جمعه ۲۷ ارديبهشت
0
0
پاسخ
اقای قالباف ایا شما از تریبونهای تبلیغاتی شهرداری تهران / روزنامه همشهری و ... روابط عمومی شهرداریهای مناطق و بولتن های ماهیانه و گاهنامه ها و .... برای تبلیغات بهره خواهید برد و ایا عملکرد شهرداری را در این ماههای نزدیک به انتخات برای مردم به چاپ خواهید رساند ایا دستور توقف تهیه عملکرد توسط شهرداریهای مناطق صادر گردیده است و یا با شدت و حدت به کار خود ادامه خواهد داد، جلسات شهرداران و مدیران و روابط عمومی ها چطور خواهد شد
captcha
سعید  | ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت
6
4
پاسخ
اینکه از بودجه مملکت خرج تهرون کنند هنر نیست ایشان از جیب خودشون که خرج نکردند مدیر خوبی هستند اما در شهرداری امیدوارو مردم برای انتخاب رییس جمهور اونم در شرایط کنونی رای به کسی ندهند که 4 سال نیاز به جمع اوری تجربه داشته باشد این برای هممون یعنی ضرر ضرری که با دست خودمون به خودمون زدیم به رفسنجانی و سوابقش کمی فکر کنیم نه به زیبایی تهرون
captcha
مجتبي  | ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت
4
4
پاسخ
با سلام
حقيقتا آقاي قاليباف شخصيت بزرگ و كوشا هستند ولي خواهشا به اين مسائل به دقت فكر كنيد كه بين آقاي هاشمي و آقاي قاليباف كدام گزينه رو انتخاب كنيد آقاي هاشمي در دوره 8 سال دفاع مقدس خوب كار كرد. 38 كشور جهان با ما جنگ داشتن ولي ايشان با مديريت درست و به جا توانست مشكلات رو كم كنه و به مردم فشار اقتصادي وارد نشود در ان زمان ايشان تجهيزات جنگي از كشور ها همسايه خريداري مي كرد ايشان قدرت سياسي بالايي دارد. و در بحث خارج كشور واقعا موفق عمل كرده است الانم هم كشورهاي دشمن يا همسايه از ايشان حساب مي برند. از طرف ديگر آقاي قاليباف در بحت مديريت داخل كشور خيلي خوب عمل كرده در سمت شهرداري تهران چيزي كه ما ميبينيم واقعا درايت خوبي داشته خيلي خيلي خوب كار كرده انتخاب اين دو گزينه خيلي سخته لطفا بيشتر فكر كنيد و فرد مناسب رو انتخاب كنيد؟
captcha
پاسخها
نکته بین  | ۱۳۹۲ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
این نوعی بازار گرمی برای این دو کاندید است و به هیچ کدام رای نخواهیم داد ، جواب نوه های آتی را انشاالله بعد از پانصد سال که زنده می مانم چی بدهم ؟ نمی گه بابا بزرگ چرا انتخاب نادرست و احساسی کردی و من الآن تو مشکلم ؟ نمی گه ....
مهدی  | ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت
نظر دهنده محترم، فرض انتخاب بین دو نفر را از کجا آورده اید؟ آیا اینهمه نیروی نام نویسی کرده را نمی بینید؟
وقتی مبنای استدلالی غلط بود، جزئیات آن هم درست نخواهد بود.لطفا دقت کنید.
hidar  | ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت
3
4
پاسخ
سلام: اقای قالیباف در تمام مسئولیتهایی که داشتند موفق بودند وهمیشه به فکر پیشرفت کشور و خدمت به مردم است اگر جای بالاتری میخواهد بدانید به فکر خدمت بیشتر به مردم است پس من با تمام وجودم به او رای میدهم و اگر کسی به فکر پیشرفت هست باید دکتر را انتخاب کند
captcha
عباس رزمنده دفاع مقدس  | ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
2
3
پاسخ
به آن دسته از دوستان کم لطف عرض می کنم که : بیایید در اظهار نظر هایمان انصاف را رعایت کنیم ودر باره مردی که تا خود را شناخت سینه ی خود را سپر دفاع از انقلاب و سرزمینش کرد و چنان رشادتهایی از خود نشان داد که در بیست سالگی فرمانده ی لشگری چندین هزار نفره شد و در کنار یاران شهیدش چون همت،باکری ،کاظمی و... حماسه ها آفرید و خدا خواست او بماند تا پس از جنگ همزمان با تکمیل مدارج علمی در عرصه ی سازندگی کشور خادم نظام و ملتش باشد،عرصه ای که از ساختن سد کرخه آغاز و اکنون در آبادانی شهر تهران تداوم دارد منصفانه تر قضاوت کنیم.
captcha
ناشناس  | ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
4
1
پاسخ
هيچ كدوم متاسفم كه هميشه افراد صالح انتخاب نميشن ويا اصلا به ميدان نميان
من نديدم كسي محض رضاي خدا وبراي كمك به مردم تشنه قدرت باشه نه تشنه خدمت...
اگه كسي تشنه خدمت باشه وقتي ديد صالح تر وبالاتر از خودش به ميدان مياد بايد كنار بكشه تا حق مردم ضايع نشه...
كسي ميخواد خدمت كند براش مهم نيست كجا باشه ...شهردار..معلم...رئيس...نماينده و...
كسي محض رضاي خدا پشت كاندياي ديگه بد ميگه عكسشو پاره ميكنه كه چي بريد كنار من ميخوام بيام خدمت كنم اخلاق ورفتار و وضع مردم و خوب كنم...
captcha
نسیم  | ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
7
5
پاسخ
دکتر ولایتی و آقای قالیباف هردوشون باید بمونن.نباید هیچ کدوم کناره گیری کنن.این دو اصلح ترین افرادن و اکثریت آرا مشخص میکنه که کدوم از دیگری بهتره.نباید گذاشت کشور به دست کسانی بیفته که میخوان اسلام رو نابود کنن.31 روز تا حماسه سیاسی
captcha
ناشناس  | ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
9
3
پاسخ
متاسف هستم برای کسانی که یا تیپ و یا یاد داشتن زبان خارجه و یا از روی بی اطلاعاتی حرف می زنند رییس جمهور باید به فکر مردم باشد و به درد ملت و بخورد و برای ایرانی پیشرفته بکوشد
captcha
ناشناس  | ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
10
5
پاسخ
ان کسی که با پوست وگوشت و خون از انقلاب دفاع کرد جنگ مدیت کرد مثل مالک اشتر از ولایت دفاع کرد نمونه بارزش قالی باف است نه انهایی که ابروی هم به خاطر ریاست بردند بعدآ رفتند سر یک صفره
captcha
شهاب  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
3
7
پاسخ
دوستان عزیز و گرامی در مورد دکتر باقری لنکرانی هم تحقیق بفرمایید
captcha
شهروند  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
6
1
پاسخ
به نظر من مهم نیست چه کسی بیاد رو کار.
این مهمه که قول الکی نده و با برنامه و فکرشده و با افرادی متخصص و کاربلد در کابینه کار خود را شروع کند
نه اینکه هرکی رو که دلش خواست بیاره و وضعیت کشور رو از اینی که هست بدتر کنه
و باید کسی بیاد که هدف اصلیش برطرف کردن مشکلات اقتصادی و کار مردم و کم کردن تحریم ها باشه
captcha
ناشناس  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
8
42
پاسخ
این فتنه گر اصلی که خودش و همه خانوادش تو اتفاقات 88 دست داشتن چی داره که انقدر سنگشو به سینه میزنین؟حتمن کشور رو در مسیر پیشرفت قرار میده هاشمی!!!!امسال هاشمی و لاریجانی ها و ... بودند که نذاشتن احمدی نژاد کارشو بکنه و مملکت رو به این روز انداختن.البته احمدی نژاد هم مشکلاتی داشته و نمیگم مقصر نبوده اما واقعا فشار های زیادی از داخل و خارج بهش وارد کردن.
captcha
پاسخها
منوچهر  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ ارديبهشت
دمت گرم اوستا
ناشناس  | ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
ای ول
ازاد ماهشهر  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
21
41
پاسخ
سلام
از دوستان خواهش میکنم اقای قالیباف رو با هاشمی مقایسه نکنن
هاشمی همون کسی بود که نامه بدون سلام به حضرت اقا نوشت هاشمی همونی بود که به واژه انتخابات ازاد دامن زد هاشمی همونی بود که میگه نباید از سال 64 به بعد مرگ بر امریکا گفت
خیلی چیزهایی که نشون میده داخل فتنه 88 دست داشت

captcha
پاسخها
ناشناس  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
یه طوری میگید ازادی بیان انگار الان ازاد نیستید
اصلا آزادی یعنی چی؟
Hamed  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
دوست عزيز از هاشمي چرا نحرفيم ؟آزادي بيان داشته باشيد هاشمي برنده هست راي ما هاشمي
معترض  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
25
20
پاسخ
آقاي قاليباف گزينه ي خوبي براي اداره داخلي كشور هستند.ولي در بحث خارجي بايد بيشتر تامل كرد چون مسائل منطقه خيلي پيچيده است.ما از هرجهت تحت فشار قرار داريم.اين كه پرستيژ رئيس جمهوري داره يا قيافه قابل قبول اصلا مهم نيست.لطفا بيشتر فكر كنيد.
captcha
پاسخها
شایان  | ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
اتفاقا" ایشون به دلیل اینکه به خرد جمعی اعتقاد داره و در انجام کارهاش با نخبه ها و کارشناس ها مشورت میکنه ، در هر زمینه ای که وارد بشه نه عقل خودش بلکه خرد جمعی پشتوانه ی کارش خواهد بود...
ان شاءالله که این مرد فهمیده برنده ی انتخابات بشه
و من الله توفیق
سمانه  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
30
38
پاسخ
سلام به نظر من آقای قالیباف کاملا فرد انقلابی و پرتلاش هستند و دید منطقی به مسائل دارند که انتظار ما مردم هم این است که رئیس جمهور کشورمان همچین ویژگی هایی را دارا باشد.
captcha
محمد  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
49
24
پاسخ
هاشمی از قالیباف هم محبوب تره
هم با تجربه تر
پیشنهاد میکنم هرکی این نظر رو میبینه یه سری به این لینک بزنه
http://www.monazereh.ir/vb-538.htm
نظر ها رو بخونین و به رای های +یا -هم دقت کنین
captcha
پاسخها
ماهشر  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
اگر کسی ولایت مدار نباشه هزارم باتجربه باشه بدرد ایران اسلامی نمیخوره
مهدی کیوانی  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
38
30
پاسخ

کسی که بتونه در مقابل تحریمات موفق باشه بهترین رییس جمهوره و اون فرد کسی نیست جز ,,افای هاشمی رفسنجانی,,
captcha
پاسخها
ماهشر  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
اقا مهدی لابد با تن دادن به ذلت میتونه بر تحریم ها قلبه کنه؟

در ضمن امریکا تا به شرایط مذاکره حضرت اقا عمل نکنه هیج رئیس جمهوری نمیتونه عزت مارو زیر سوال ببر
مهدی  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
29
6
پاسخ
ما به رییس جمهوری نیاز داریم که سیاست خارجی و داخلی خوبی داشته باشه تا بتونه ما رو از از این وضع نجات بده
captcha
مهدي خادملو  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
19
32
پاسخ
آن دو دستي كه ساخت تهران را ***آمده تا بسازد ايران را -قاليباف "مرد صداقته" حرف و عملش يكيه ولايتي واقعيه
captcha
یک متفکر  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
17
28
پاسخ
آقای قالیباف میگن که 5ساله با یک تیم متخصص و نخبه 450نفری روی برنامه شون برا کشور کار کردن.این در حالیه که بجز ایشون و آقای رضایی که گفته چند ساله داره روی برنامه اقتصادیش کار میکنه بقیه کاندیداها یا چندهفته پیش احساس تکلیف کردن،یا چندهفته پیش دوستانشون اسرار کردن و یا چندهفته پیش به قول خودشون دعوت های مردمی به حد نصاب رسیده و جالبه که از اون موقع برنامه ی اداره کشور رو دادند(تازه بعضی هاشون هم ندادند)خدایی با برنامه ای که تو کمتر از یک ماه تدوین شده میشه چهارسال یک کشور رو اداره کرد؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
فقط سردار قالیباف
captcha
حمید  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
24
18
پاسخ
حیف که سپاهیه وگر نه بهش رای میدادم
captcha
پاسخها
ماهشر  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
حمید جان اکثر شهدای ما بسیجی بودن اینکه میگید حیف که سپاییه واقع توهین بزرگی به مقدسات هستش
سعید  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
18
9
پاسخ
آقای قالیباف باید موضع خود را در مورد تحول در جامعه ایران با مردم مشخص کند. در نهایت این کشور نیازمند جبران عقب افتادگی هاست. در مورد هشت سال گذشته که کسی مسئولیت قبول نمی کند. چه تضمینی هست که باز عقبگرد نکنیم. ما به دانش و تکنولوژی غرب نیاز داریم. می شود مسلمان بود و پیشرفته. می شود مسلمان بود با دنیا ارتباط داشت. ارتباط مستقیم و نه دلال گونه و واسطه ای. آقای قالیباف باید صریح باشد. خیلی از طیف اصلاح طلب ( که به واقع جامعه ما روابط ما و بسیاری از موارد نیاز به اصلاح دارند) منتظر صحبت صریح ایشان با مردمند.
captcha
مجتبی  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
16
25
پاسخ
آقای دکتر قالیباف ایده آل ترین گزینه برای ریاست جمهوری هستند چون ویژگی های زیر را دارند:
مؤمن هستند
سابقه کار اجرایی بسیار خوبی دارند
تحصیلات دانشگاهی تا حد دکترا دارند
از نظر دانش به روز هستند
شخصیت معتدلی دارند
پرستیژ یک رئیس جمهور را دارند
خستتون نکنم فقط قالیباف
captcha
امير قهاري  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
30
30
پاسخ
با سلام، با سوابقي اجرايي و عمراني كه ايشان دارند و دوستان عزيز ذكر كردند بنده فكر ميكنم از هر نظر چه مديريتي و چه اقتصادي ايشان حائز اهميت و در اولويت اول رياست جمهوري هستند
به اميد ايراني آباد و سربلند
captcha
سپنتا  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
28
36
پاسخ
آقای فالیباف بهترین گزینه است.با تشکر از زحماتشان در شهرداری.
captcha
پاسخها
مصطفی  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
قالیباف ادم خوبیه ولی وقتی هاشمی هست قالیباف اولویت دومه
علیرضا مرشدی  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
21
43
پاسخ
با سلام ...امیدوارم ایشون که شایستگی ریاست جمهوری رو دارن انتخاب بشن...من امیدی به بقیه ندارم...تنها کسی که میتونه کاری رو برای ما انجام بده....تمام تلاشم رو خواهم کرد در راستای انتخابشون...خاهشم اینه به زنجان هم تشریف بیارین....با تشکر
captcha
امیر  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
21
36
پاسخ
تنها شخصی که امروز شاید بتواند کاری انجام دهد و وضعیت را سامان ببخشد ایشونه امیدوارم اگر انتخاب شد حرف هایش را عملی کند
captcha
بينام  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
20
12
پاسخ
ايشان آدم درستي براي رياست جمهوري نيست. بهتر است همان شهردار بماند.به ايشان توصيه مي كنم كه از خدماتي كه براي تهران انجام دادند براي تبليغات استفاده نكنند چون اين ها وظيفه ي ايشان است.
captcha
پاسخها
ع ق ب  | ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
سلام:الحمدالله،اگرچه شماهموطن عزیزایشان رامناسب ریاست جمهوری نمیدانی،ولی جای شکرش باقی است که منکروظیفه شناسی ایشان درمسولیتش نیستی.مرحبابرشماوقالی باف
ali safdari  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
26
29
پاسخ
سلام.رییس جمهور باید علاوه بر زبان بومی خود بتواند به زبان دیگری از جمله انگلیسی صحبت کند و ان کسی نیست جز اقای قالیبافت عزیز
captcha
ALI SAFDARI  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
23
24
پاسخ
به نظر من یکی از اسطوره های انتخاباتی اقای قالیبافت هستند و ایشان واقعا شایستگی سکان داری ریاست کشور را به طور وافری دارا هستند
captcha
سهراب  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
21
28
پاسخ
در بین نامزد ها ایشون بهترین گزینه هستن چراکه هم از نظر مدیریت کارنامه خوبی دارن هم از نظر سلیقه و گرایش و جمع کردن همه جناح میتونن موفق باشن..یعنی کاریزمای خوبی داره
captcha
محمد  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
33
36
پاسخ
مرد کار میخواهیم وایشان ثابت کرده که هست انشاالله خدا خودش کمک کنه.
captcha
ناشناس  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
9
11
پاسخ
تنها راه نجات اقتصاد ایران ساخت اردوگاهای کار اجباری برای انگل های جامعه یعنی معتادین است
captcha
به نظر من که همه به خاطر اینکه رئیس جمهور بشن شعار  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
19
1
پاسخ
به نظر من که همه به خاطر اینکه رئیس جمهور بشن شعار می دن باید تحریم از بین بره مردم از گرونی خسته شدن
captcha
امیررضا  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
36
38
پاسخ
واقعا من به آقای قالیباف افتخار می کنم.
captcha
عباس  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
36
28
پاسخ
آقاي قاليباف به نفع يکي از اعضاي ائتلاف کنار برويدوشهردار محبوب باقي بمانيد.
captcha
امیر  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
9
6
پاسخ
آقای قالیباف!

شهرسازی از محل درآمدهای مشروع شهری هنر است ، نه ادامه راه کرباسچی و شهرسازی از محل درآمد تراکم! که شهر ما را به این شکل اسف بار تبدیل کرده است ، این کار هنر نیست ، جنایت در حق یک شهر و شهروندان مظلوم آن است.
captcha
ناشناس  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
27
31
پاسخ
بهترین گزینه ایشان است
captcha
احمد  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
27
28
پاسخ
فقط میگم بیست.
captcha
ناشناس  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
19
0
پاسخ
سلام
از ایشان بپرسید اقای خاموشی که از طرفدارای اصلی شما است چرا حق نیروهای شرکتی را ضایع کرده همینطوری می خواین به تیروی انسانی بها بدین
captcha
سلام  | ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ ارديبهشت
28
30
پاسخ
سلام
اقای قالی باف اگر واقعا ولایت مدار باشند به نظر من واقعا صلاحیت رئیس جمهور شدن رو دارن
captcha
مالكي  | ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ ارديبهشت
12
17
پاسخ
سلام در كشور ما تقريبا همه شعار مي دهند پيشينه و سابقه افراد مويد كاركرد افراد بوده اقاي قاليباف در هركجا بوده موفق و مديري توانمند كه از نيروهاي توانمندي بهره برده است.روساي جمهور قبلي كاركرد خود رو نشون داده بهتره فرصتي در اختيار اقاي قاليباف قرار بگيره تا بتونه عملكردش رو در اداره و مديريت كشور نشون بده.
به اميد ايراني سربلند
captcha
فرزین  | ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ ارديبهشت
25
31
پاسخ
با توجه به سابقه خوبی که از مدیریت شهر تهران در 7 سال گذشته از ایشان دیده ایم، لیاقت مدیریت کشور و ریاست جمهوری را دارد
captcha
فرجام  | ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ ارديبهشت
32
33
پاسخ
رای من فقط دکتر قالیباف خدا وکیلی نگاه کنید هم خوشتیپ هم به زبان فرانسه و انگلیسی صحبت میکنه اخه چی کم داره قربون پرستیژت خلبان
captcha
پاسخها
بی همتا  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
درسته هرکس باید زبان رسمی مماکلت خودشو صحبت کنه یه خلبان انگلیسی بلد نسیت ؟ ایشان خلبانی خو را از فرانسه گرفته در ضمن ما چون ارادت به ایشان داریم هیچ وقت کسی را تخریب نمیکنیم به کسی توهین نمیکنیم ما میخواهیم در این انتخابات بذر فرهنگ و مردانگی را به همه نشان دهیم اگر هم باختیم اما مردانه باختیم ما به همه احترام میزاریم ودکتر راضی نیست به کسی توهین شود دوستان وهواداران به این موضوع توجه داشته باشین دروغ و توهین خیر هیچ وقت به حاشیه نرید هرکس هرچی گفت بگید مدرک بیار بیخودی گوش ندید چون در اخر میگویند از کسی شنیدیم ببخشید زیاد گفتم جهاد ادامه دارد
ر-ع  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
آقای ناشناس عزیز مسئول رسمی کشور موظف میباشد به زبان رسمی کشور صحبت کند
ناشناس  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
اگر انگلیسی میدونست چرا با نماینده سازمان بیللملل در امور شهرداری امده بود و انگلیسی صحبت میکرد مترجم وسظشون نشسته بود و ترجمه میکرد عکسهای ان در سایت شهرداری است
بی همتا  | ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ ارديبهشت
31
31
پاسخ
من ایده های آقای قالیباف را دوس دارم زیرا وقتی میگوید اقتصاد را 2ساله درست میکنم میکند چون در تهران شاهد تمامیه کارهای این مرد بزرگ بودیم وهستیم هرزمان گفت پروژه ایکس را سر موقعه تحویل میدهم زودتر انجام داد پس رای من و ما دکتر محمد باقر قالیباف میباشد و عوض نمی شود من یک هوادار نیستم من ما هستیم و تا اخر در کنار ایشان هستیم زنده باد دکتر ایران سربلند جهاد ادامه دارد
captcha
پاسخها
مهیار  | ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
این دیگه شهر نیست کشوره .یک کشور نه شهررررررررررررررررررر
ناشناس  | ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ ارديبهشت
22
20
پاسخ
باسلام،ايشان فردبسيارمومن ومتعهدويك مديربسيارخوب هستندفقط ازايشان ميخواهم كه تاپايان راه مطيع رهبرباشندوحتي اشارات رهبري رابه عنوان دستورات صريح بدانندوپشتيبا ولايت فقيه باشند تاآخر.انشااله
captcha
حسن  | ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ ارديبهشت
12
2
پاسخ
نیروی انسانی
چی کشیدم از سربازی
اولویتی همه کاندیداها باید برنامه ای برای سربازی و همچنین دانش آموختگان بیکار باشه
captcha
ایرج اعتمادفر  | ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ ارديبهشت
27
39
پاسخ
با سلام خدمت تمامی ایرانیان فهیم
به نظر بنده که دانشجوی دکتری هستم رئیس جمهور آینده ما باید کارنامه و برنامه برای تغییرات اساسی برای رفاه، آسایش و سربلندی مردم ایران داشته باشد که آقای دکتر قالیباف هم کارنامه درخشانی دارند و هم برنامه کارشناسی شده دارند.
captcha
فرخ اکبری  | ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ ارديبهشت
27
16
پاسخ
آقای مهندس قالیباف نمونه کامل یک کاندیدای خوب رییس جمهوری میباشد.او از پست های گوچک شروع کرده و درپست های مهم مملکت بوده ودر هرپستی هم که بوده به بهترین نحو بعنوان یک مسول از عهده آن بر آمده و هیچ وقت در هر پستی هم که بوده شتاب زده عمل نکرده
captcha
رضا فتحی  | ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ ارديبهشت
27
29
پاسخ
به نظر من که از بین کاندیداهای این انتخابات، آقای قالیباف یکی از بزرگترین شانس های انتخابات ریاست جمهوریست و انشاالله که بتواند به مشکلاتی چون ازدواج و مسکن و گرانی که واقعا همه جوانان و ... را آسی کرده است را حل نماید
captcha
ناشناس  | ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ ارديبهشت
27
33
پاسخ
زنده بادقالیباف
captcha
پاسخها
seyed_  | ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
با زنده باد مرده باد کسی رنیس جمهور نمیشه اینکه کسی بخواد باروش احمدی نژاد بیاد تو شهرداری و بعد هم رئیس جمهور بشه دیگه مقبولیت نداره این عزیز رزمنده که با خرج کردن پول شهردای اونهم بی حساب کتاب ادعاهای بزرگی در سر داره ولی .....
amir dastoory  | ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ ارديبهشت
26
13
پاسخ
Salam kash zodtar biai mamlekat ro besazi ie pishrafto ronaghi be khalaban va navgane havaii bedi
captcha
محمدگودینی  | ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ ارديبهشت
76
29
پاسخ
سلام من از اقای قالیبافت خوشم میاد ایشان علاوه بر صلاحیت رئیس جمهوری تیپ و هیکل ایشان طوری هستش که ادم کیف می کنه بگه این رئیس جمهورمه
captcha
پاسخها
ع ق ب  | ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
اگرچه من بدلایلی که سوخته ام ومیسوزم رای نخواهم داد.ولی آقای قالی باف راازهرحیث شایسته میدانم
ناشناس  | ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
من ایشانرا نه از نزدیک بلکه خیلی هم دور نه می شناسم تغریبا حدود ۳۰ سال ایشان انسان با لیاقت و شایسته است به قول پدرم که می گوید اگر خواستی با کسی شریک بشی ببین برای خودش چکار کرده ایشان در ابعاد مختلف موفق بود در جوانی فرماندهی لشکر ی موفق بود در عرصه معنوی خدمتکذار و جاروکش امام هشتم ع فرماندهی و راه اندازی یکان هوایی سپاه بنحو شایسته همزمان ادامه تحصیل واقعی و جدی تا مرحله دکترا اموزش و اخذ مجوز پرواز با هواپیمای پهن پیکر ارباس تحول عظیم و بسیار عالی در پلیس کشور از جمله پلیس ۱۱۰ و ..... و در عرصه مدیریت شهری به اعتراف همه تهرانیها و بعضا کارشناسان بسیار موفق و کار امد من یقین دارم چنانچه با ایشان همکاری بشود با یک جهش بسیار قابل توجه کشور پیشرفت خواهد کرد خدا را شاهد می گیرم این را فقط بر حسب وظیفه و شناختی که دارم نوشتم یا علی
  • محل تبلیغ شما در پورتال مناظره و گفتگو
یکی دیگر از دانشجویان درباره نتایج نظرسنجی‌های سال ۸۴ و میزان اطمینان او به صحت و سقم نظرسنجی‌هاب فعلی پرسید که قالیباف اظهار داشت: در سال ۸۴ نیز بنده روند نظرسنجی‌ها را دیدم و در آن زمان نیز نتایج نظرسنجی‌ها درست بود.
 
آیا در انتخابات شرکت میکنید؟
حتما شرکت میکنم
60%
 
اصلا شرکت نمیکنم
28%
 
بعداز مناظرات تصمیم میگیرم
11%