همانطور که رئیسجمهور منتخب اولویت خودشان را در زمان انتخابات مسائل اقتصادی و حل معضلات در این بخش مطرح کردند، انتظار این است که برای حل مشکلات اقتصادی، کنترل تورم و رونق تولید که خود آقای رئیسجمهور هم بر روی این موارد تاکید کردند برنامههای خودشان را آغاز کنند.
کنترل تورم و تثبیت نرخ ارز
پیرامون این مسئله "ارسلان فتحی پور "رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: امیدوار هستیم رئیس جمهور منتخب مردم بهبود وضعیت اقتصادی کشور، اوضاع معیشتی مردم ، ایجاد ثبات اقتصادی در کشور، کاهش تورم و همچنین کنترل نقدینگی در کشور را جزء اولویت های کاری خود در حوزه اقتصاد قرار دهد که کنترل تورم و کنترل نقدینگی از صدر این اولویت قرار دارد.
فتحی پور افزود: کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی این آمادگی را دارد که با دولت منتخب مردم همکاری های خوبی داشته باشد و این کمیسیون این آمادگی را دارد که اگر موارد خلأ قانوی وجود دارد قوانی مربوط به آن را تصویب کند و هر گونه همکاری با دولت را کمیسیون اقتصادی جزء وظایف خودش می داند .
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس تأکید کرد: امیدوار هستیم دولت منتخب، تیم اقتصادی خود را از افراد با تجریه و افرادی که دارای سواق درخشانی هستند انتخاب کند و تعاملشان را با مجلس بیشتر نمایند.
فتحی پور افزود: دولت منتخب برای کاهش تورم و ایجاد ثبات اقتصادی و ثبات نرخ ارز در کشور باید تصمیم گیری های خوبی داشته باشد و اکنون با استقبال خوبی که در سطح بین الملل که از رئیس جمهور منتخب صورت گرفته این زمینه تا حدودی فراهم شده است که دولت بتواند یک ثبات نسبی اقتصادی در کشور فراهم کند.
فتحی پور تأکید کرد: در حال حاضر کشور های اروپایی و سایر کشور ها اعلام آمادگی کرده اند که با جمهوری اسلامی ایران همکاری اقتصادی داشته باشند و این خبر بسیار مسرت بخشی است که ما بتوانیم انشاءالله مبادلات اقتصادی و تجاری مان را با کشور های مختلف برقرار کنیم.
فتحی پور تأکید کرد: اقتصادی کشور در حالت رکود و تورمی است و باید از این حالت خارج شود و اینها جزء اولویت های کاری دولت یازدهم است و از همین الان کمیسیون اقتصادی اعلام آمادگی می کند که کمال همکاری را با دولت جدید داشته باشد.
حمایت از تولید
"ابراهیم نکو" دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نیز در این باره اظهار داشت: آن چیزی که امروز مهم است به وقوع پیوستن حماسه سیاسی است که محقق شد. همانطور که مقام معظم رهبری در پیام نوروزی خود "حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی شعار " را شعار سال ۹۲ نامیدند راه را برای دولت بعدی هموار نمودند و روشن کردند که چه چیزی را باید دولت بعدی دنبال کند.
ابراهیم نکو افزود: لذا به نظر من دولت بعدی باید تمام یا قسمت اعظمی از توان خود را جهت تقویت اقتصاد کشور بگذارد و بیشترین اولویت در این رابطه حمایت از تولید است یعنی دولت بعدی اگر توانست از بخش خصوصی و تولید ملی حمایت کند آن موقع است که ما مطمئن هستیم که می توانیم به پیشرفت های لازم در حوزه اقتصاد برسیم.
دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس تأکید کرد: رئیس جمهور منتخب از الان تا شروع به کار دولت جدید زمان دارد که به صورت منسجم و منظم برنامه ریزی و کارشناسی کند تا بلافاصله بعد از شروع به کار دولت بتواند اقدامات خود در این زمینه یعنی حمایت از تولید را آغاز کند یعنی الان، زمان بسیار خوبی برای مطالعه، آسیب شناسی و برنامه ریزی برای شروع به کار در این حوزه است.
منبع:سیاست ما